Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
26.2.2008, Zdeněk Eisenhammer, recenze
Outsourcing dnes potkáváme na každém kroku a obzvlášť to platí o odvětví IT. Proto nepřekvapí, že i výrobci laserových tiskáren občas sáhnou po zařízení z nabídky jiných firem. Dnes testovaný model připomene tiskárnu společnosti Xerox, kterou jsme zde testovali jen před pár týdny - ve skutečnosti však šlo o převlečený Samsung, jak uvidíte dnes.
still_wolf | 5.2.201016:10
Dobrý den,
chtěl jsem si koupit tiskárnu Xerox Phaser 3124. Bohužel již není k dostání a tak hledám vhodnou alternativu. Myslíte že tou vhodnou alternativou je tato tiskárna nebo případně jiná?
Děkuji
Odpovědět0  0
klaudaz@seznam.cz | 29.2.200812:46
A to jsem se chtel zeptat, kde se da pro samsung koupit refil kit :­-D
Odpovědět0  0
Josef0101 | 28.2.200819:32
No koukám,že někdo ­-Servisní technik je vidět docela přehled,ale servisní technik to asi nebude ,Samsung je uplně stejný jako XEROX a to téměř všechny modely nebo alespon spoustu,Abel má nejlepší renovace v republice a % oprav není tak zanedbatelné.Jinak HP záruku si můžeš prodloužít až na 5 let za dobrou cenu a servis do 24hodin.
Odpovědět0  0
jentak | 29.2.200811:56
hm to je tvuj nazor zda technik ci ne ale za sajrajty ABEL si stojim.o % oprav netvrdim zanedbatelne ale dostatecne presvedcujici o male problemovosti.ja nerikal nic o xeroxu, navic aby nebyl kdyz to ma od samsungu odkoupene ­(viz i clanek­). ale ja nebudu priplacet majlajnt HP za servis u tiskarny teto tridy aby me to vyslo jak skorem cela tiskarna!je rozdil u firemni tiskarny za 20 a vic nebo u tyhle malicky bestie kterou bude mit v kanclu mozna nekdo s nizkou tiskovosti a kdyz jich budu mit ve firme 5ks tak si za usetreny peniz koupim 1ks do rezervy na dobu servisovani a stale usetrim na dalsi dve!!
ps:refily a repasy toneru sou tak jako tak prasecina komplet takze ani nebudu resit ktera z tech firem je horsi protoze je to na jedno brdo ­- SAJRAJT
Odpovědět0  0
jentak | 26.2.200810:13
nevim cim posramotil ale co se tyka jejich tiskaren tak laser nizsi tridy neni lepsi nez tahle, osobne preferuji za malicko vyssi cenu SCX­-4200 ktera ma i scan­/copy. tiskove naklady jsou adekvatni. narozdil od HP ma i na firmu 24mesicu zaruku ­(HP jen 12 socky si neveri?­), usb kabel dnes nedava vetsina vyrobcu k tiskarnam si proste mate koupit delku jakou potrebujete a je to spravne reseni od vyrobcu. jinak neoriginalni tonery dejme tomu ano kdyz budou od solidniho vyrobce. Doplnovane tonery si muze poridit jen blazen ktery chce tiskranu odrovnat,mit ji spinavou a tim pak i papiry .. takovy ABEL to je fakt sajrajt sype se to z nich pak otresnym stylem.
a co se tyka poruch Samsungu tak to % je zanedbatelne, pracuji jako servisni technik­/prodejce a za tu dobu jsme prodali techto modelu a mnou psane 4200ky mraky a jedina se mi vratila na servis tahle mala s vadou elektroniky ­- autor.servis vymenil elektroniku behem asi 9dnu + poslani
Odpovědět0  0
Marenek (92) | 26.2.20089:29
dají se už tonery samsungu a xeroxu zaměnit, nebo je tam stále zabudvané rozlišovací kurvítko? <http:­/­/www.kabinet.cz­/stuff­/hw­/toner_xerox_samsung­/>

nicméně samsung si u mě reputaci tak pošramotil, že už od něj nic nechci :­-­(
<http:­/­/www.kabinet.cz­/stuff­/samsung_dvd­-hr757_se_kousl­/>
Odpovědět0  0
Zdeněk Eisenhammer (103) | 26.2.200822:41
To jsem bohužel neměl možnost zjistit, ale nedivil bych se, kdyby taková pojistka byla i u tohoto modelu.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.